Friske buketter skal bestilles inden kl. 09:00 for afhentning/udbringning samme dag - Søndag lukket
Madam Riis

Madam Riis

Anette

Blomsterdekoratør

Blomsterdekoratør

Rebecca

Butiksmedhjælper

Butiksmedhjælper

Dorthe

Madam Riis

Madam Riis

Jernbanegade i Støvring

Om os

 

Madam Riis startede sådan set allerede i 2001, hvor den åbnede op i Grindsted ved Billund.

 

Efter 2 år, blev butikken solgt videre, og livet bragte mig (Anette Riis) vidt omkring både som selvstændig og som dekoratør i Coop og Dansk Supermarked.

 

I 2016 var det endelig tid igen til at åbne Madam Riis, nu i Støvring, min barndomsby :)

 

Madam Riis startede i små lokaler midt i byen, og med kun åbent torsdag, fredag og lørdag. Efter 1 år rykkede vi i større lokaler helt centralt i midtbyen og nu med mere åbent.

 

Det seneste år har vi fået mere og mere fokus på evighedsbuketter, og vi er vilde med dem, så vi har et ret stort udvalg efterhånden - og har mange kunder langvejs fra, der kommer pga de mange tørrede blomster :)

 

Efterspørgslen på evighedsbuketter fra fjerne egne, fik os til at oprette en webshop primo 2021 og vi arbejder på højtryk for at få flere produkter ind i sortimentet. Følg endelig med - der er nyheder hver uge :-)

 

Idag har vi åbent alle dage undtagen søndag, og der er udover mig Anette, også ansat Rebecca, der er fuldtids blomsterdekoratør, Dorthe og Charlotte, der er deltidsmedhjælpere samt vores unge pige Mia. Vi er allesammen klar til at hjælpe dig :)

 

Butikken i Støvring fik også i starten af 2021 etableret en BLOMSTERAUTOMAT ved butikken i Jernbanegade, der allerede nu bliver flittigt benyttet. Blomsterautomaten bliver flere gange dagligt fyldt op med friske buketter m.m. Nemt - hurtigt og til rimelige priser :-)

 

Velkommen i butik, webshop & blomsterautomaten :-)